fbpx

Ați auzit cumva de nouă noastră măsură pentru a fi mai prietenoși cu natura? În cazul în care răspunsul este ‘’nu’’ (și nu vă învinovățim), vă anunțăm că am introdus în procesul nostru săculeții eco. Și nu ajung la voi oricum, ci într-o cutie chic personalizată pe care am numit-o corespunzător Multiclean Box.

Multiclean Eco Bags

Cine sunt ei și ce fac? Ei bine, încă de când am început la drum cu acest concept de curățătorie, am dorit să fim o companie racordată la timpurile pe care le trăim și să încercăm să ne facem cât mai bine partea noastră de a fi prietenoși cu mediul înconjurător. Desigur, această dorința a venit și cu multe provocări, care ne-au ambiționat să facem din ea o adevărată misiune de brand. Dacă până acum măsurile pe care le-am luat au fost mai mult în aria procesului de spălare și curățare, săculeții au apărut în peisaj gândindu-ne cum putem să  ne eficientizăm politica de sustenabilitate și să ajutăm clienții noștri și în viața de zi cu zi.

Inițial săculeții au fost o varianta bună pentru a elimina cât mai mult plasticul la pick-up & delivery, iar după ce am primit feedback grozav și am văzut cerere și din rândul clienților noștri, am decis că toată luna august să dăm gratuit câte unul la fiecare comandă realizată prin aplicația noastră. Foarte important de menționat este că stocul este limitat!

În ce contexte vă ajută săculeții:

  •  Îi puteți lua în orice drumeție sau călătorie în natură pentru a pune hainele murdare în el, evitând folosirea pungilor de plastic.
  •  Cu același scop vă pot însoți și la sală, mișcare în parc sau orice altă activitate sportivă.
  • Completați primul nostru sistem circular de refolosire, ajutându-ne și pe noi să reducem plasticul.
  • În propria casă pot oricând să înlocuiască coșul de rufe.

Multiclean Box Eco Bags

Un mare plus este faptul că sunt ușor de depozitat când nu sunt folosiți, o simplă pliere fiind suficientă pentru a-l face de dimensiuni mici. Știm că v-am făcut curioși, așadar folosiți aplicația când plasați următoare comandă. Ne ajutați pe noi să fim mai ecologici, pe mama Natură și nu în ultimul rând pe voi.

Scopul nostru este să oferim cele mai inovatoare produse și servicii pentru spălătorie, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să stați liniștiți, să vă relaxați și să așteptați să vă aducem hainele curate.

By |2020-08-21T10:06:48+00:00August 19th, 2020|Categories: Uncategorized|
Acest site foloseste cookies si prelucreaza date cu caracter personal. Va rugam sa cititi https://multiclean.ro/termeni/ si sa acceptati politica de confidentialitate precum si prelucrarea datelor cu caracter personal. ACCEPT