Întrebări frecvente

Vrem să simplificăm spălatul hainelor! În lista de mai jos găsești cele mai întâlnite întrebări iar dacă ai altă întrebare care nu se găsește în lista de mai jos, te încurajăm să ne contactezi fie telefonic fie prin formularul de la pagina de contact iar în maxim 24 ore îți raspundem la orice întrebare.

 

Prima ta comandă

Pentru orice comandă trebuie să îți pregătești, evident, hainele. Soferul MultiClean va veni la tine acasă/birou și îți va da un sac gol în care tu să îți pui toate articolele pe care vrei să le trimiți la curățat/spălat. După ce pui hainele în sac împreuna cu șoferul nostru el îți va emite un bon de comandă pe care sunt trecute toate articolele, numarul de comandă și numele tău.
Acceptăm ambele variante. Daca doriti plata cu cardul va rugam sa specificati acest lucru pentru a aduce dispozitivul de plata cu cardul.
Termenul normal este de 24 ore însă dacă ai un eveniment și ai nevoie de haine cât mai repede le putem curăța în regim de urgență însă va trebui achitata in plus o mica taxa in valoare de 30% din pretul articolului.

Toate comenzile preluate de către noi sunt ambalate individual., fără să îți faci grji că înfoliem cămașa ta cu cămașa colegului. Avem diferite variante de preluare în funcție de numărul de persoane și articole așa că poți să stai liniștit că hainele tale nu se vor încurca cu ale colegului. Desigur, dacă comanda ta depășește 90 RON, toate hainele tale vor fi pe un singur bon de comandă.

Nu îți face griji! Ne ocupăm noi de asta! Pregătește toate articolele pe care vrei să le trimiți la curățat și uită de grija lor. Ți le vom curăța în funcție de specificațiile fiecărui material iar tu te vei bucura de ele curate și călcate fără să îți bați capul cu alte detalii.

Desigur! Poți plasa o comandă și telefonic la numărul 0746 053085 sau prin formularul de contact de pe pagina noastră. Poți de asemenea să ne trimiți un mesaj și pe facebook MultiClean Cluj cu adresa ta și numărul de telefon, este la fel de simplu! Indiferent de varianta prin care dorești să plasezi o comandă durează la fel de puțin!
Putem curăța orice tip de articol care se găsește în lista noastră de prețuri sau poate fi asociat cu unu dintre acestea. Pentru articolele care nu se găsesc în lista noastră de prețuri te rugăm să ne contactezi pentru a te putea ajuta să găsești o soluție!
Nu îți face griji! Ne ocupăm noi de asta! Pregătește toate articolele pe care vrei să le trimiți la curățat și uită de grija lor. Ți le vom curăța în funcție de specificațiile fiecărui material iar tu te vei bucura de ele curate și călcate fără să îți bați capul cu alte detalii.
Toate hainele preluate sunt curățate la sediul nostru de pe strada Alverna 71-73, parter. Poți să le ridici personal sau ți le putem livra noi! Poți de asemenea să le aduci și personal la această adresă și să ți le livrăm noi acasă gratuit daca comanda depășeșste 90 ron sau contra sumei de 10 RON dacă comanda este mai mică. Suntem flexibili în funcție de nevoile tale!
Toate articolele sunt etichetate individual. Riscul ca acestea să se piardă sau să se încurce este proape inexistent. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să se piardă un articol vei fi despăgubit integral de către firma de asigurări cu care colaborăm.
Momentan nu curățăm covoare, încălțăminte și genti/poșete. Înafară de aceste articole, curățăm orice produs se găsește în lista noastră de prețuri sau poate fi comparat cu unul din ele.
Sunt anumite articole care prezintă anumite riscuri. La articolele de piele este posibil să se deschidă la culoare în unele părți, să nu iasă petele în totalitate, să se rupă ața dacă este veche sau să se întărească pielea. Articolele care sunt în 2 culori este posibil să iasă culoarea dacă producătorul în procesul de fabricație nu a pus suficient întăritor în culoare. Rochiile care au pietre și alte aplicații este posibil la curățare să se dezlipească dacă sunt lipite cu silicon sau să se desprindă ața în unele locuri dacă este slabă. Rochiile care au pietre aplicate prezintă riscul ca la curățare rochia să se agațe în unele locuri în acele pietre. Aceste probleme apar foarte rar însă cu toate acestea preferăm să fim transparenți și să te informăm despre toate aceste riscuri care există indiferent unde sunt curățate. Înafară de cele prezentate anterior, dacă un articol se strică din vina noastră din orice motiv, te despăgubim integral.
Acea etichetă este pentru a identifica fiecare articol și pentru a putea avea o evidență strictă asupra sutelor de articole pe care le primim la curățat. Știm ca este poate uneori incomod de înlăturat acea eticheta însă este singura metoda prin care putem identifica articolele. Unde este posibil, capsăm eticheta în așa fel încât să o poți rupe direct.

Spălat, uscat și împăturat

Nu este nevoie. Hainele predate la kg vor fi cantarite pe loc la preluare.
Nu trebuie să le sortezi. Tot ce trebuie să faci este să ne predai nouă toate hainele pe care vrei să le trimiți la curățat iar noi le vom prelua, sorta, spăla, usca și ți le vom livra înapoi gata înfoliate. Tu nu trebuie să îți bați capul cu nimic!
Majoritatea hainelor sunt spălate la 30 și 40 de grade. O temperatură care nu permite culorilor sa iasă din haine dar care are totuși suficientă putere de curățare.
Desigur! Ambalajul hainelor și umerașul îți rămân ție!