fbpx

 

Nu de mult am început campania #castigatimp, prin care vrem să ajutăm pe clienții noștrii și nu numai, să înțeleagă modul în care serviciul de spălătorie profesional le va economisi timp și bani. 

Pentru foarte multe persoane doar gândul de a face rufe este deja epuizant. La urma urmei, cui îi place să petreacă sâmbătă dimineața spălând grămezi și grămezi de haine în loc să aibă posibilitatea de a sta mai multe ore în pat? Și să nu uităm, cheltuielile pe care o să le aveți cu detergenți și balsamuri  pot ajunge la costuri destul de mari pe termen lung.

 

Multiclean Location

 

Dacă împărtășiți aceleași sentimente, căutarea unui serviciu de spălătorie în orașul vostru ar putea fi răspunsul pe care îl căutați. Iată diferitele motive pentru care serviciul nostru de spălătorie vă poate ajuta să economisiți timp și bani.

  1. Vor face curățarea pentru voi.

Când angajați un serviciu de spălătorie comercial, vă luați stresul sarcinii de a spăla rufele de pe cap. Prin urmare, veți avea mai mult timp pentru a avea grijă de lucruri mai importante pentru voi. Puteți termina lucrările de la muncă pe care le aveți în așteptare, să mergeți la cumpărături pentru casă, să luați copii de la școală sau doar să petreceți mai mult timp cu familia.

  1. Hainele tale sunt ridicate de către noi și aduse înapoi la locația dorită.

Nu este nevoie să conduceți până la spălătorie pentru a vă lăsa coșurile de haine murdare. Tot ce trebuie să faceți este doar să programați o oră și o zi pentru ca noi să vă ridicăm rufele. Fără a mișca un mușchi, veți avea hainele spălate, călcate și pliate fără interferențe în programul vostru de zi cu zi.

  1. Nu este necesar să cumpărați detergenți.

Când optați pentru a vă spăla propriile rufe, va trebui să cumpărați detergenți pentru cel puțin o săptămână. Dar și aici intervin multe variabile. Pentru petele greu de îndepărtat, e necesar un anumit tip de detergent, cele negre necesită alt tip iar balsamul e de foarte multe tipuri. O decizie de a amesteca hainele vă poate compromite durabilitatea pieselor vestimentare. Aceasta poate fi o pierdere de bani, mai ales dacă nu cunoașteți modul corect de îndepărtare a petelor de pe anumite tipuri de țesături. Cu toate acestea, dacă vă duceți hainele murdare la un serviciu de spălătorie (adică la noi), puteți să nu mai pierdeți timp la supermarket căutând printre sutele de feluri de detergenți. Să nu mai zicem de decizia grea pe care o să o aveți la raionul de detergenți între toate brandurile de înălbitori puternici care vă pot scăpa de petele pe care poate nu le-ați întâlnit încă în viața voastră. Asta dacă știți deja care sunt opțiunile potrivite. 

  1. Puteți sări peste plierea și călcarea hainelor.

 Imaginați-vă că aveți o grămadă de cămăși și pantaloni de călcat și / sau pliat. Faceți calculul matematic și știți cât timp este pierdut pentru a finaliza această corvoadă. Lăsați o companie de servicii de spălătorie să facă spălarea și călcarea pentru voi, astfel încât să puteți folosi fiecare minut prețios pe care îl aveți pentru lucruri mai importante. Mai ales că noi până acum nu am găsit o persoană căruia să-i facă plăcere această activitate. 

  1. Nu este nevoie să faceți față alergiilor, dacă aveți.

Întrucât e foarte puțin probabil să fiți foarte familiarizați cu fiecare detergent de rufe de pe piață, s-ar putea ca la spălarea hainele să folosiți detergenți care pot declanșa alergii. Când optați pentru a vă trimite rufele la un profesionist, există șanse extrem de mici să vă confruntați cu reacții alergice. Prin urmare, nu va trebui să cheltuiți bani pe medicamente pentru tratarea erupțiilor cutanate sau alte reacții, deoarece nu le veți avea în primul rând.

  1. Salvați mașina de spălat rufe de obiecte grele.

De ce să riscați să vă deteriorați mașina de spălat cu articole de uz casnic grele, cum ar fi cearceafuri, cârpe de masă și perdele? Dacă alegeți să vă spălați singuri tot,  de obicei preferați să vă spălați hainele primele și să vă curățați obiectele mai grele  la o spălătorie. Noi le putem face pe ambele și scăpați de riscul de a vă strica mașina de spălat. 

  1. Puteți utiliza primii vouchere sau beneficii speciale.

Noi oferim regulat coduri, reduceri și beneficii speciale pentru a ne fideliza clienții și a construi o comunitate.  Înscrieți-vă la e-mail, utilizați aplicația noastră mobilă sau vizitați pagina noastră web pentru a fi la curent cu toate noutățile.  Și aceasta este o modalitate bună de a economisi mai mult pe rufe (mai ales pe termen lung).

Mai multe motive pentru a apela la soluțiile Multiclean:

  • Prietenoși cu mediul înconjurător

Toți cei din spălătorie își îndeplinesc munca în mod eficient și profesional, ghidați de principii sustenabile. De la ce substanțele chimice și detergenții trebuie să folosim până la spălarea anumitor tipuri de țesături, tot procesul respectă pe cât se poate de mult mediul care ne înconjoară.

 

  • Servicii complexe

Una dintre cele mai bune părți din apelarea la un serviciu de spălătorie este varietatea serviciilor oferite. De la hainele de zi cu zi, uniformele și costumele și rochiile fancy, până la covorașe, lenjerii și draperii, puteți avea totul spălat, curățat, uscat și pliat perfect pentru tine. Rufele făcute de o locație profesionistă vă permite să vă concentrați asupra altor responsabilități care au nevoie de atenția voastră.

  • Produse de curățare care oferă siguranță

Serviciul nostru de spălătorie de înaltă calitate folosește consumabile sigure de curățare. Prin urmare, nu este nevoie ca  să găsiți agenți de spălare de înaltă calitate pentru îndepărtarea petelor și spălarea hainelor. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reducerea durabilității și a calității hainelor din cauza unei albiri prea mari.

 

Timpul este cea mai de preț resursă pe care cu toții o avem la dispoziție și pentru omul modern, a devenit și mai important cum poate să câștige mai mult din cel disponibil zilnic. Permiteți profesioniștilor să se ocupe de spălarea și călcarea hainelor personale, astfel încât să vă puteți petrece timpul și resursele pe lucruri care sunt mai importante și vă plac cu adevărat.

 

By |2020-08-21T08:57:31+00:00July 29th, 2020|Categories: Uncategorized|Tags: , , , |

About the Author:

Acest site foloseste cookies si prelucreaza date cu caracter personal. Va rugam sa cititi https://multiclean.ro/termeni/ si sa acceptati politica de confidentialitate precum si prelucrarea datelor cu caracter personal. ACCEPT